volgende

CASCO Phil in Coronatijden roept op tot steun

Coronavirus: Zowel onze reeks ‘CASCO Phil speelt Beethoven IX’ (2/5/2020 in de Sint-Romboutskathedraal te Mechelen, 3/5/2020 in de Antwerpse Handelsbeurs, 8/5/2020 in De Doelen Rotterdam), als de concerten met de Vijfde Symfonie van Beethoven (10/5/2020 in het Kursaal Oostende & 15/5/2020 in de Singel) worden geannuleerd. Op dit ogenblik zijn we binnen het hele CASCO Phil-team intens bezig met het zoeken naar nieuwe concertdata. Van zodra we hier meer nieuws over hebben, wordt u hierover via deze weg en onze social media geïnformeerd. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Indien gewenst kunnen deze wel op vraag terugbetaald worden.

U kent CASCO Phil als een niet betoelaagd, ondernemend orkest. Daarom blijven we niet bij de pakken zitten en willen we de nefaste financiële gevolgen van deze crisis het hoofd bieden met een aantal initiatieven die in de loop van de volgende weken zullen worden uitgewerkt. Ook u kunt uw steentje bijdragen.

Wij hebben op ieders maat verschillende steunpakketten uitgewerkt. Als eerste nodigen we u vriendelijk uit om uw ‘Friend’-bijdrage te hernieuwen voor dit jaar indien dit nog niet gebeurde. Bent u al ‘Friend, dan weerhoudt niets u om een extra vrije bijdrage te leveren.

Overzicht

Friend: € 50
Good Friend: € 100
Best Friend: € 225
Close Friend: € 750
Ultimate Friend: € 1.500
Extra vrije bijdrage met vermelding ‘CORONA’

U kan uw donaties overmaken op het rekeningnummer BE70 1325 2526 3125 van CASCO Phil vzw, met de vermelding ‘Formule naar keuze’ en/of ‘CORONA’.

We hopen van harte dat we elkaar binnenkort opnieuw mogen ontmoeten op onze concerten in Mechelen of elders. We wensen u allen een veilige omgeving toe, met veel zorg en medeleven voor onze medemens. We danken u bij voorbaat voor uw steun.

#Stayinside #Staysafe