volgende

CONCERTEN TOT MIDDEN DECEMBER GEANNULEERD

Volgend op de maatregelen die het overlegcomité vrijdag communiceerde, zijn we genoodzaakt om alle concerten tot en met 16 december 2020 af te gelasten. Concreet gaat het over de twee concertreeksen rond Beethoven in Mechelen en Brussel – 2 concerten met klarinettist Roeland Hendrikx en de Beethoven Integrale met pianist Liebrecht Vanbeckevoort – alsook een reeks met Noorse violiste Mari Samuelsen in Leuven en Hasselt.

Het is voor de organisatie, in de voorgeschreven context, niet langer mogelijk om concerten te organiseren. De sterk gereduceerde zaalcapaciteit en veiligheidsvoorschriften laten dit ons vandaag niet toe. Niet alleen is het risico op besmetting te hoog, ook wensen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen. Dit niet in het minst voor de sector in het algemeen maar ook voor onze musici en u als publiek in het bijzonder.

Hoewel dit voor CASCO Phil een drastische en moeilijke beslissing is, begrijpt en onderschrijft het orkest de genomen maatregelen: alleen door een gezamenlijke inspanning kunnen we de impact van dit virus beperken.

Over de terugbetalingsmodaliteiten van de reeds gekochte tickets wordt u telkens door de betrokken partners ingelicht.
Uiteraard blijven we ter beschikking mochten er vragen zijn.

We hopen elkaar voor onze kerst- en nieuwjaarsconcerten gezond en wel terug te zien en dragen u alvast een warm hart toe.

Stay safe!