vorige volgende

Happy Beethoven!

Het nieuwe seizoen in thuisstad Mechelen is officieel gestart en Casco Phil is bijzonder fier u er twee topproducties voor te stellen. Op 30 oktober brengen we Beethoven Revisited met klarinettist Roeland Hendrikx. En op 16 december, dag op dag Beethovens 250e verjaardag, is Happy birthday Beethoven! aan de beurt. Het Emperor pianoconcerto wordt meesterlijk vertolkt door topsolist Liebrecht Vanbeckevoort, onder artistieke directie van chefdirigent Benjamin Haemhouts.

Ook in het Brusselse Conservatorium vieren we Beethovens verjaardag. U kan er tijdens Beethoven Complete drie dagen lang in december getuige zijn van de integrale uitvoering van diens pianoconcerti door Liebrecht Vanbeckevoort. Maar eerst, op 13 november, krijgt u nog eens de kans om te genieten van Beethoven Revisited op Brusselse bodem.

De Noorse topvioliste Mari Samuelsen is u ongetwijfeld bekend. We begeleiden haar in Leuven en Hasselt met slechts één doel voor ogen: u telkens weer een magische novemberavond bezorgen. Graag tot dan!